PER KROGH REVISION 

 

  Per Krogh Revision
  Forside
  Firmaprofil
  Arbejdsområder
  Nyheder
Indehaveren, registreret revisor Per Krogh, har drevet revisionsvirksomhed siden 1975, og driver nu virksomheden i samarbejde med sin kone Helle Krogh, som ligeledes er uddannet revisor. Herudover har virksomheden 3 erfarne revisorer ansat.

Virksomhedens kunder findes indenfor mindre og mellemstore virksomheder fordelt over et bredt spektrum af fagområder. Per Krogh Revision tilbyder assistance efter kundernes behov, således at virksomhedernes tid kan bruges til det primære, nemlig at skabe omsætning og overskud.

Det tilstræbes at få et tæt samarbejde med kunderne, hvilket skaber bedre muligheder for en god dialog med kunderne, og dermed mulighed for en bedre rådgivning omkring kundernes virksomhed, hvad enten det drejer sig om skat, finansiering, pensionsforhold, investering i værdipapirer, tilrettelæggelse af regnskabsfunktioner, budgettering eller deltagelse i forhandlinger i forbindelse med køb, salg eller etablering af virksomhed.

Revisionsvirksomheden tager sig selvfølgelig også af de traditionelle opgaver indenfor vores branche, såsom revision af selskaber, udarbejdelse af årsrapporter for både personligt drevne virksomheder og virksomheder drevet i selskabsform.

Opgaverne søges løst på en måde, som er forståelig og gennemskuelig for kunden og kundens øvrige samarbejdspartnere samt under iagttagelse af et passende højt kvalitetsniveau.

Per Krogh Revision tilbyder kvalitetsarbejde og rådgivning samt anden assistance alt efter vore kunders ønsker og behov.

Såfremt der ønskes yderligere oplysninger, hvad enten det drejer sig om eventuelt samarbejde om løsning af opgaver eller jobmuligheder, er vi altid til rådighed for en uforpligtende drøftelse.

 

 PER KROGH REVISION - Kielberghus - Postboks 456 - 8660 Skanderborg - Tlf. 8651 1444 - Fax 8651 1617 - mail post@pkr.dk